Kupite majicu za rođendan – zašto ne?

Približavanje rođendana mog dečka i kao i svake godine, nisam znala što mu kupiti. Tijekom godine se različitim prigodama tijekom godine poderiva mnoge stvari koje su nama potrebne. Prije mjesec dana sam bila zbog položenog ispita iz matematike recimo obdarena sa sokovnikom, koga da sam htjela za dugo vremena. Prije toga sam često dobila ruž, ogledalo ili vrhnje. Također sam ga kupila ono što mu je potrebno, a on ga je dao u različitim situacijama. Vjerojatno sada shvatiti da, kada se približava njegov osobni odmor, pronaći sebe u potpunom mraku i bez ikakve ideje što se može gledati prema naprijed.

Htjela sam da bude moj dar jedinstven i koristan, ali ne znam točno što je imao sve ove osobine. Za savjet, pitala sam prijatelja i nakon kratkog razmatranja, ja odgovorila: “Kupi majicu!”. Naravno, bila sam odmah impresionirana njezinom idejom, a ja ne mogu shvatiti kako ne mislim o tome ranije. Međutim, budući da je tako očigledno – majica sa natpisom koji je jedinstven po mom izboru. Odjeća korisna i uvijek kada je nosio majicu će me se sjetiti, a na taj rođendan kad mi je dobio dar. Za ideje imam druge stvari na internetu, gdje sam pronašao more prijedloga. Za vrijeme pretraživanja, prema stranim web stranica na koje nisam mogao pomiriti s činjenicom da nisam mislio o tome ranije. Ali – tko bi primisao na rođendan kupiti majicu?

Majice koje obično kupuju i sami, jer mi nikada biti sigurni da ćemo odabrati ispravnu veličinu, oni ne vole spuštati u nju. Osim toga, uvijek postoji opasnost da će donirana majica neće svidjeti. Na internetu sam upisala “kupiti majicu”, a moja avantura je tek započela.