Svoju Illy kavu možete popiti i u njihovom setu šalica

Ako volite kavu oduševiti će vas ideja da je Illy izbacio na tržište set šalica i tanjurića za espresso linije Mona Hatoum. Otkrijte jedinstveni stil apstraktne umjetnice Mone Hatoum uz ovaj set šalica i tanjurića za espresso.

Ovaj paket od šest porculanskih šalica i tanjurića talijanske proizvodnje ima dizajn koji čini doista poseban predmet za razgovor. Kao dio Illy Art Collection, Hatoumov dizajn je igra oblika i boja koje podsjećaju na tipičan motiv Keffiyeh, tradicionalnog arapskog pokrivala za glavu, ukrašenog ribarskim mrežama i maslinovim lišćem. Riječi „Illy Art Collection“ također su prisutne na unutarnjem rubu svake šalice. Krajnji rezultat je set dizajniran da ispriča duboku priču o radu, odricanju i međuljudskim odnosima. Uključuje 6 šalica za espresso i tanjuriće.

A da biste uopće imali dobru kavu za natočiti u lijepe šalice, potreban vam je i dobar aparat za kavu. Illy E.S.E. Pod aparat za kavu savršen je aparat za espresso ako tražite praktičan, kompaktan i pouzdan način kuhanja espressa kod kuće. Stroj se može koristiti s Illy ESE kapsulama i automatski će izbaciti i pohraniti iskorištene kapsule u stroj kako bi vaše jutro proteklo glatko.

Ovaj Illy aparat za espresso izuzetno olakšava pripremu espressa ili espressa lungo. ESE kapsule možete staviti u gornji dio stroja, a stroj će izbaciti posljednju korištenu kapsulu u pretinac u stroju. Spremit će 9 iskorištenih kapsula odjednom prije nego što budete trebali isprazniti spremnik, tako da možete skuhati espresso svaki dan, a ipak morate prazniti odjeljak manje od jednom tjedno.

Svoju Illy kavu možete popiti i u njihovom setu šalica

Elegantan, kompaktan dizajn ovog Illy aparata omogućuje vam da ga jednostavno dodate svojoj trenutnoj postavci kave, a uglavnom potpuno crna vanjska strana odgovarat će gotovo svakoj shemi boja kuhinje. Ako k aparatu pridodate i set ovih novih predivnih šalica, opremljeni ste do kraja za svoja blažena jutra uz dobru šalicu kave.