Popularni dječji satovi Red Ballon Kids

Kod odabira sata za svoje dijete roditelji nemaju laku zadaću jer dječji satovi na tržištu danas su stvarno odlični, a izbor je vrlo širok.

Danas su prvo popularni dječji satovi Red Ballon Kids. Prvo, ispunjavaju sve zahtjeve i propise američke vlade za dječje satove, stoga se roditelji mogu uvjeriti da je to sigurno za djecu u svim aspektima.

Time Teacher Watch by Red Ballon Kids plastični su dječji satovi sa kazaljkom u obliku crvenog balona. Također označava “sat” u stenografiji i “minutu” u dugoj ruci što djeci puno olakšava čitanje. Brojčanik sata također prikazuje brojeve sati, pa čak i brojeve minuta na vanjskom krugu. Također, valja napomenuti da taj sat ima crveni dizajn dinosaura što ga čini prikladnijim za dječake.

Ovi dječji satovi imaju japanski kvarcni mehanizam za precizno kretanje i otporni su na ogrebotine pa time prikladni za dječji aktivan životni stil. Također je otporan na vodu pa podnosi kišu i prskanje vode, ali nije pogodan za kupanje i tuširanje.

S druge strane, remen sadrži kukice i najlonske čičak trake na petlju za prilagodljivost. Međutim, neke su majke zabrinute da bi se čičak mogao istrošiti i time njihovo dijete lako izgubiti sat.

Iako po povoljnoj cijeni, neki roditelji koji su kupili ovaj sat žale se na njegovu trajnost. Neke su recenzije navele da igla obično naglo ispada ili da je ruka iznenada prestala raditi nakon samo nekoliko dana korištenja.

Postoje i dječji satovi Time Teacher Watch by Red Ballon Kids u verziji za djevojčice, gdje je glavna boja uglavnom ružičasta.

Sličan drugom modelu gore navedenom iz tvrtke Red Balloon Kids, vodootporan je, okrugli plastični sat, na kojem kazaljke odgovaraju za „sat“ i „minute“. Također prikazuje broj sata i minute sa 5 na vanjskom krugu. 

Također je japanski kvarc, s mineralnim kristalom otpornim na ogrebotine. Njegova remenica je također najlonska traka s kukicom. I na kraju ono najbitnije, bez obzira na liniju ovi dječji satovi zadržavaju pristupačnu cijenu.