Moderna kupaonica o kakvoj sanjam

Nedavno je jedan prijatelj kupio stari stan, sve unutra srušio i odlučio napraviti sve na novo – lijepo srediti sve onako za svoj gušt i kako je oduvijek želio. Ono što je meni u tom njegovom renoviranom stanu broj jedan – je predivna nova kupaonica koja uključuje sve one gadgete kakve muškarci često vole ubaciti u ono što oni dizajniranu i kako nešto uređuju.

Sjećam se kao da je bilo jučer kad me pozvao prvi put da vidim sve kad je bilo gotovo onako kako je on to želio – jer prije toga sam dolazila nekoliko puta dok je sve još bilo u radovima, ali on kad s nečim nije bio zadovoljan moralo se popravljati, a kupaonica je definitivno bila radna zona svaki šut kad sam dolazila.

Upravo zato jer kupaonica nikad nije bila prazna i spremna za pogledati, zato sam se jako pozitivno iznenadila kad sam vidjela finalnu verziju.

Naime, to je upravo onakva kupaonica o kakvoj ja oduvijek sanjam!

Velika kupaonica sa svim potrebnim, pa čak i luksuznim stvarima u njoj – velika jacuzzi kada, veliki tuš, moderno veliko ogledalo, predivni lavabo i pipa – a i sama zahodska školjka je moderna i ona praktična, koja stoji na zidu pa je lako prati pod ispod nje.

Ali ne samo to, boje su predivne – sve nešto bež, bakreno – male mozaik pločice i svi mali detalji.

A najbolji dio su naravno – grijani pod, sve je na senzor i dodir – svjetla (od jakih do prigušenih), pa lagana muzika koja se pali na senzor i automatski gasi nakon što nitko nije aktivan neko vrijeme unutra. 

Ma šta da vam više govorim, to je kupaonica kakvu nikad prije, a vjerojatno i nikad nakon nje neću vidjeti. Mogu samo sanjati da bi nešto takvo imala jednoga dana u vlastitom stanu. A možda i bolje da nemam, jer da imam – ne bi izlazila iz nje!